Pakej Pelancongan ke Beijing - BeijingFeeling.COM
beijing tour
Pakej Pelancongan ke Beijing

Pakej Pelancongan ke Beijing 4.87/5 (97.44%) 39 votes

Melancong ke Beijing

Beijing sebagai destinasi pelancongan, Beijing mempunyai tarikan pelancong yang paling terkenal di dunia. Beijing merupakan pusat politik dan kebudayaan China. Beijing adalah modal purba terkenal di dunia. Beijing merupakan metropolis yang sibuk baru muncul.

Tarikan Beijing

Kota Larangan pelancongan

Pelancongan Kota Larangan BeijingKota Larangan adalah istana kuno terbesar di dunia. Imperial Palace adalah sebuah istana Maharaja China, Ming dan Qing dinasti 24, yang terbesar di China baki dan kumpulan bangunan kuno yang paling lengkap. Karya agung yang sukar ditandingi seni bina purba Kota Larangan meliputi kawasan seluas lebih 720,000 meter persegi, sejumlah istana lebih 9000, adalah struktur kayu, jubin bumbung kaca kuning, hijau Whitehead asas, dihiasi dengan lukisan berwarna keemasan. Istana diatur di sepanjang paksi utara-selatan kepada kedua-dua pihak untuk mengembangkan utara dan selatan mengambil lurus, simetri. Ini paksi bukan sahaja di seluruh Kota Larangan, Selatan Yongding Gate, utara Tower Gendang, Bell Tower, di seluruh bandar, keberanian besar visi, perancangan dan teliti, sangat dahsyat. Saintis bangunan percaya bahawa reka bentuk dan pembinaan Kota Larangan, ia adalah suatu karya yang tiada tandingannya susun atur, kesan tiga dimensi, dan bentuk megah, besar, dengan penuh harmoni, dan ia boleh dikatakan jarang berlaku. Ia menandakan tradisi lama dalam kebudayaan ibu pertiwi, dan menunjukkan pencapaian cemerlang dalam pembinaan sebanyak lima ratus tahun lalu, tukang-tukang.Tembok Besar

Beijing Great Wall Tour : Tembok Besar adalah salah satu daripada dunia-terkenal Tujuh Keajaiban. Tembok Besar secara kolektif dirujuk kepada China purba pada masa yang berlainan untuk menentang pencerobohan Kesatuan Saibei nomad dan membina projek skala yang luas tentera. Perkara Tembok Besar membentang di atas puluhan ribu li, juga dikenali sebagai Tembok Besar. Runtuhan yang sedia ada Great Wall Ming Tembok Besar telah dibina pada abad ke-14, barat ke Jiayuguan, Tiger Mountain, timur Liaodong panjang 8851,8 km, ketinggian purata 6-7 meter lebar dan 4 hingga 5 meter.

Untuk perjalanan ke Beijing, sudah tentu, untuk memilih ejen pelancongan tempatan yang baik.

Beijing Feeling Perkhidmatan Pelancongan

pakej pelancongan ke beijingBeijing Feeling Perkhidmatan Pelancongan Perjalanan agensi untuk pelancong di Beijing negara-negara Melayu untuk menyediakan perkhidmatan pelancongan profesional.

1. Melayu pelancongan pengguna perkhidmatan : Beijing Feeling Melayu pemandu pelancong untuk menyediakan anda dengan cemerlang perkhidmatan pelancongan.

2. Beijing Muslim Travel Service Sdn Bhd : Beijing Feeling Travel Service sdn bhd menyediakan perkhidmatan pelancongan profesional tempatan yang beragama Islam, termasuk: ciri-ciri tempatan makanan halal setiap hari untuk melawat masjid tempatan di Beijing …

Beijing Pakej Muslim Melancong

Perjalanan tawaran Perkhidmatan Pakej Muslim Beijing

Muslim pakej ke Beijing – sebagai perkhidmatan beijing pelancongan muslim, Beijing Feeling Travel Service mempunyai pengalaman penerimaan yang baik dan latar belakang pelancongan Islam

Beijing muslim pelancongan – Beijing Feeling Travel Service resepsi pelancong kumpulan islam dari Malaysia, termasuk Ski Islam Malaysia, Tianjin, Beijing Muslim pelancongan, Setiap hari untuk pergi ke Beijing masjid, dan anda sudah bersedia untuk makanan halal tempatan yang beragama Islam di Beijing dengan ciri-ciri Beijing.

Beijing muslim tour

Tour lagi agama Islam See – – > Beijing Muslim Tour Package

Emel ke Beijing Feeling Muslim Tour beijing tour bjf@beijingfeeling.com

untuk mendapatkan baik beijing pelancongan harga dan menikmati perkhidmatan terbaik beijing pelancongan

3. Beijing musim sejuk ski pakej pelancongan : Pelancongan ski musim sejuk bermula pada pertengahan bulan Disember hingga Februari. Perjalanan ski kami yang dikhususkan untuk anda membina pengalaman unik Beijing ski pelancongan.

beijing muslim tour

 

4.Tianjin ke Beijing pelancongan : Kami menyediakan perkhidmatan pelancongan di Tianjin ke Beijing, dan Tianjin kepada perkhidmatan pengangkutan pelancongan Beijing.

pakej pelancongan ke beijing tianjin

pakej pelancongan ke beijing tianjin

PAKEJ PELANCONGAN KE BEIJING / TIANJIN

Tianjin, merupakan satu daripada empat kawasan perbandaran Republik Rakyat China. Kawasan metropolitan Tianjin mempunyai jumlah penduduk ketiga tertinggi di China, selepas Shanghai dan Beijing.

Pakej Pelancongan Ke Beijing

5. Perkhidmatan perjalanan beijing tanah perkiraan : Beijing Feeling tidak sabar-sabar atas kerjasama anda, Sebagai pembantu anda, kami bukan sahaja memberi harga yang lebih baik bagi agensi-agensi pelancongan tempatan di Malaysia, tetapi juga untuk mewujudkan pelancongan unik anda khusus bagi agensi-agensi pelancongan tempatan di Malaysia.

Pakej Pelancongan Ke Beijing

Untuk perjalanan ke Beijing dengan Beijing sebagai destinasi pelancongan.
Beijing merupakan ibu negara China,
Beijing merupakan ibu kota purba bertamadun di dunia
Beijing juga pembangunan baru muncul di Asia bandar
Beijing mempunyai satu dunia tujuh keajaiban Great Wall
Bandar Beijing. Larangan adalah istana diraja yang terbesar di dunia
Beijing, Beijing Pelancongan Pilih, Bersiar-siar Pilih di Beijing, Beijing akan menjadi bandar raya peranginan yang sempurna.

Menyertai dalam pakej pelancongan beijing, kami akan memberi anda perkhidmatan yang baik dan harga yang baik.

 

Beijing Feeling Travel Service beijing tour bjf@beijingfeeling.com